AK PARTİ MKYK ÜYESİ METİN KÜLÜNK’TEN MEB’E ATATÜRK ÇAĞRISI
Külünk MEB’e Emperyalizm ve Tam Bağımsızlık kitabını ders kitabı olarak okutmayı önerdi. DERS KİTABI OLMALI başlıklı yazısında “Osmanlı’dan cumhuriyete geçişte Türkiye’nin verdiği bağımsızlık mücadelesi anlaşılmadan bugün anlaşılmaz o halde “ATATÜRK’ÜN KALEMİNDEN” 100 yıl öncesini bir kez daha bir kez daha okumak zorundayız” dedi.
Külünk tweetinde Hangi badirelerden hangi stratejilerle nasıl çıktığımızın ve bugün ne yapmamız gerektiğinin cevapları bu kitapta var ifadelerine yer verdi.
Emperyalizm ve Tam Bağımsızlık kitabı Kaynak Yayınlarından çıktı. Kitap 32 ciltlik ATABE’nin tam bağımsızlıkla ilgili bölümleri bir araya getirilerek hazırlanmıştı.
Metin Külünk, attığı tivitin altına yapılan “hesabınız çalınmış” yorumlarına; “Bizimle eleştirel ve katkı dolu düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Birbirimizin aklında var olup her bir düşünceye saygı duyup anlamaya devam edeceğiz. Birbirimizi sevecek ve de sayacağız Hepimiz bir olacağız Türkiye hepimizin vatanıdır. Bir olup diri olacağız” şeklinde cevap verdi.
DERS KİTABI OLMALI.
Osmanlı’dan cumhuriyete geçişte
Türkiye’nin verdiği bağımsızlık mücadelesi anlaşılmadan bugün anlaşılmaz
o halde “ATATÜRK’ÜN KALEMİNDEN”
100 yıl öncesini
bir kez daha
bir kez daha okumak zorundayız pic.twitter.com/TjwgfhIvt5— Metin KÜLÜNK (@mkulunk) April 11, 2021